Skolen for Colon Hydro Terapi Århus

KUNNE DU TÆNKE DIG AT STARTE EGEN VIRKSOMHED MED DANMARKS BEDSTE OG ENSTE UDDANNELSE TIL COLON HYDRO TERAPEUT SÅ SE HER :)

 

HOLD START I BÅDE FEB OG OKT 2019

 

SPAR LIGE NU 7000 KR PÅ UDDANNELSEN VED TILMELDING INDEN 1.FEB 2019

 

 

Skolen for Colon Hydro Terapi er Ejet og drevet af Sygeplejerske og Colon Terapeut Maiken Andersen, som til dagligt Driver Klinik for Tarmsundhed i Esbjerg og Århus og Colonklinikken.

 

Derudover er Maiken Andersen MedEjer og Direktør daglig leder af Holistisk Sundhedshus sammen med Jordmor, Anja Ibsen. Desuden ejer af foredrags og kursus virksomheden Holistic Healthcare. Maiken er endvidere kommende forfatter til en bogserie om Tarmene og har mangeårig erfaring som både  Foredrags holder, underviser og behandler, hvilket tydeligt afspejler sig i kvalitet - ekspertise og positive behandlings resultater.

 

Maiken tilbyder både, Undervisning - Uddannelse - Kurser - Webinar samt Firma og virksomheds aftaler. Desuden tilbydes der hos  Klinik for Tarmsundhed og colonklinikken ligledes konsultationer i kostvejledning - vitamintests. mm. Endvidere vil du kunne booke ligefra forskellige kropsterapi behandliner - velvære el organ massage samt gravide og baby konsultationer hos Jordmor og Krops terapeut Anja Ibsen, Ejer af B.la  "Mit Velvære  Århus og Esbjerg samt Mit Jordemoderi.

 

Derudover kan du hos Mette Brødsgaard få både kompetent og professionel Kost og vitamin vejledning ved at booke en konsultation hos  "BOOST DIN TARM" Mette Brødsgaard

 

En vitamin test er bl.a. tilrådeligt før og efter et Colon Hydro Terapi forløb for hermed at sikre og kunne følge dine behandlings resultater skridt for skridt. 

 

Disse dygtige behandlere og rådgivere vil give dig en kompetente og vidensbaserede behandlinger - tests og råd. Disse er mine 2 tætteste samarbejdspartnere, som jeg begge gir mine bedste og varmeste anbefalinger til at søge Konsultation hos.  Anja Ibsen  og Mette Brødsgaard er på hver deres både 2 kampetente og respekterede behandlere med Klinik fællesskab med Klinik for Tarmsundhed i både Esbjerg og Århus.

 

 

I Feb 2019 Er der Holdstart på Colon Hydro Terapi Uddannelsen i Århus. 

For at komme ind på Uddannelsen kræves det at man har en  Sygeplejerske el anden Sundhedsfaglig Uddannelse.  

Man kan vælge at starte egen virksomhed med Colon Hydro Terapi

 

Uddannelsen foregår primært i Århus Men kan også foregå i Esbjerg af hensyn til  elevernes geografiske placering. Uddannelsen er opdelt i 10 Moduler dvs over 10 weekender med både Teori og Praksis Undervisning svarende til 220 timers undervisning

Eleverne vil blive undervist af Maiken Andersen via både webinar - Teori - og praksis i en af klinikkerne

Undervisningen foregår typisk i weekenderne, således at man stadig kan passe sit daglige arbejde og stadig uddanne sig til Colon Hydro Terapeut.

 

Du kan vælge at tage Uddannelsen med henblik på at starte Franshise med lov til at bruge navnet Colonklinikken og fremgå på Colonklinikkens hjemmeside - facebook sider og Instagram og blive en del af et veluddannede Colon Terapeut Team og benytte sig af forskellige eksisterende samarbejds partnere med mulighed for flere henviste patienter gennem tværfagligt samarbejde.

 

Som Franchise tager betaler man et Franchise beløb, som er et månedligt beløb, for at må bruge navnet Colonklinikken. For at sikre at patienterne får den højst mulige kvalitet  og patient sikkerhed, skal alt apparatur - slanger og markedsførings materiale leveres af Koncept og Klinik Ejer Maiken Andersen.  På denne måde sikres en opretholdelse af både kvalitet - resultater og patiensikkerhed.

 

Man køber sig således ind i et eksisterende kendt navn, på denne måde sikre man en nemmere og hurtigere indtjening samt tilgang af patienter og hermed mulighed for at arbejde fuldtid med Colon Hydro Terapien og leve af sin Klinikdrift. Prisen for at tage denne uddannelse med henblik på at starte som Franchise er et beløb svarende til 47.000kr plus et fast månedlig Franchise beløb.  

 

Du kan også vælge at tage Uddannelsen med henblik på at starte egen klinik, dog uden retten til at kalde sig hverken Klinik for Tarmsundhed ej heller Colonklinikken, men stadig ha mulighed for at arbejde med  Colon Hydro Terapien på et uafhængigt, selvstandigt niveau, med gode indtægts muligheder M.m. Ønsker man at arbejde med Colon Hydro Terapien på denne måde koster Uddannelses  74.000kr som eneste udgift.

 

Eleven lærer at forene det terapeutiske håndværk med faktuel viden omkring fordøjelses systemets anatomi, fysiologi og Tarmbakteriernes betydning for krop og sind og specielt sammenhængen med Depression - stress og visse affektive sindslidelser. ligledes Kost, kosttilskud, psyke og motions indflydelse på helbredet samt en holistisk forståelse af sammenhængen mellem krop og sind.

 

Uddannelsens struktur: Uddannelsen omfatter colonterapi i teori og praksis, anatomisk forståelse, kropsbevidsthed, og sammenhæng mellem sind og krop. Uddannelsen lægger vægt på teoretisk viden om fordøjelses systemets funktion, faktorer med indflydelse på dette samt indføling og kontakt med klienter. Der lægges desuden vægt på en bred forståelse af det energetiske system i krop og psyke.

 

Derfor undervises der også i emner som meridianernes vigtige energipunkter, musklernes relation til organsystemet, meditation og personlig udvikling. Desuden inddrages kroppens ernæringsbehov og slitage.

 

Derfor er det vigtigt for en Colonterapeut at have en basisviden om ernæring og urteterapi samt mineralers og vitaminers virkning og muligheder for opbygning og lindring ved skader i fordøjelsessystemet I flere af undervisningstimerne arbejder kursisterne med hinanden som træningspartnere.

 

I specielle tilfælde vil Maiken Andersen, inddrage egne klienter for at vise forskellige gener og give eleverne den bedst mulige praktiske erfaring , som ruster eleverne til at yde Colon Hydro Terapi under højst mulig faglig uddannelses og ekspertise for opretholdelse af højst mulig patient sikkerhed og positive behandlings resultater.

 

Optagelses krav:

Der kræves enten en sygeplejerske - assistent el anden sundhedsfaglig baggrund