Kære Maiken Andersen
Jeg er dig evig taknemmelig. Jeg har altid haft en tendens til forstoppelse, og i halvandet år inden jeg besøgte dig, havde jeg haft diarre. Trods min meget sunde livsstil i mere end 30 år havde jeg eksem, udslæt, uren hud og forskellige symptomer pga manglende evne til at rense ud i kroppen. Min mave var altid oppustet.

Og jeg blev hele tiden overmandet af en dræbende træthed. Allerede efter den første tarmskylning forsvandt min diarre. Efter 6 tarmskylninger føler jeg mig sund og rask. Symptomerne er væk, og fordøjelsen fungerer. Det har været en fantastisk vej at gå - noget af det vildeste jeg har oplevet ! I løbet af de 2 måneder jeg fik tarmskylninger, gennemgik jeg en hel livsproces både fysisk og psykisk.

Det har været en kæmpe udrensningsproces på alle plan. Jeg mærker, at jeg dybt inde i mig selv er kommet på plads. Takket være din dybe omsorg og evne til at se og forstå mig og din professionelle tilgang, har det været muligt at gå gennem denne proces på tryggeste vis. Tusind tak !!