Barnløshed

nANNA 

Min historie om behandlingen hos Maiken på Colonklinik Esbjerg.
Jeg har hele mit liv døjet med maveproblemer, og har været til utallige undersøgelser, og ingen læger har kunne hjælpe mig.

De sidst år har jeg døjet med migræne, og jeg opsøgte en der kunne give mig akupunktur mod dette. Vi snakkede om hvad jeg bøvlede med i forhold til helbredet, og snakken kom hurtig til at handel om, at jeg også har PCOS og det var ikke lykkedes mig at få børn. Hende der skulle give mig akupunktur anbefalede mig ikke at få akupunktur, men jeg i stedet skulle prøve tarmskyld. Først tænkt jeg, at det var mærkeligt at jeg skulle prøve det i stedet for akupunktur.

Men det var et forsøg værd. Jeg kontaktede Maiken, og vi fik en snak og jeg startede med behandlingen. Der skulle herefter ikke nogen overtalelse til, min mavepine var mere eller mindre væk. Efter anden behandling havde jeg ikke ondt i maven mere, og migrænen var pist væk!

Efter få behandlingerne mere, begyndt jeg at få en regelmæssig menstruationscyklus, og jeg valgte til sidst at stoppe med at tage den medicin jeg fik for PCOS. Og vupti, pludselig var jeg gravid!! Jeg er nu 23 uger henne, og skal have en lille dreng Jeg er så lykkelig og taknemmelig for, at så simpel en behandling har kunne hjælpe mig så meget.

Alle jeg møder på min vej anbefaler jeg at få behandlingen, det hjælper mod rigtig mange ting. Det kan for nogen virke grænseoverskridende, med det er simpelthen så harmløst, og sikke en effekt!

bARNLØSHED

MIN OPLEVELSE MED COLON TERAPI.
- BARNLØSHED.

Da jeg første gang hørte om colon terapi og Maiken havde min kæreste og jeg forsøgt at blive gravid i knap 2 år. Det var en god veninde af mig som kendte til min historie, og som kendte Maiken personligt, der anbefalede mig at tjekke Maikens facebook side ud. Her kunne jeg læse flere historier fra andre kvinder som lige som mig havde haft problemer med at opnå graviditet, men efter behandlinger ved Maiken var blevet gravid naturligt. Trods disse positive historier var jeg stadig lidt skeptisk i forhold til om colon terapi nu virkelig også kunne hjælpe. Så der gik yderligere noget tid, men efter 4 mislykkede fertilitetsforsøg tænkte jeg at jeg intet havde at tabe, så jeg ringede og bestilte en tid hos Maiken – noget jeg aldrig har fortrudt, kun at jeg ikke gjorde det noget før ☺️
På fertilitetsklinikken var både min kæreste og jeg blevet undersøgt, og ingen af os fejlede noget, bortset fra at de mente jeg havde PCO ud fra at min menstruation var meget uregelmæssig, (der kunne gå op til 53 dage i mellem) og at jeg er overvægtigt. Grundet den uregelmæssige menstruation anbefalede lægerne mig at starte med at tage tbl. Metformin, da dette kunne hjælpe. Men efter at have tage tbl. Metformin i over 4 mrd. uden nogen effekt valgte jeg at stoppe med disse og ligeledes sætte fertilitetsbehandlingerne på pause, og give tarmskylningerne et forsøg i stedet for. 
Jeg var meget nervøs og stadig skeptisk første gang, og særlig nervøs for hvad selve behandlingen gik udpå og hvordan den foregik… Men efter ganske kort tid sammen med Maiken, var jeg helt rolig og tryg. Maiken er med hendes fantastiske væsen og hendes faglige kompetencer utrolig dygtig til at fortælle om fordelene ved colon terapi, og man føler sig straks tilpas og velkommen i hendes selsskab. 
Efter 3-4 behandlinger ved Maiken var min menstruation regelmæssig, og efter sammenlagt 9 behandlinger stod jeg med en positiv graviditetstest. ❤️Desværre havde jeg en spontant abort i uge 9 😔 Jeg blev gravid igen med det samme, men også dette endte med en spontan abort. Det var selvfølgelig meget hårdt! Men jeg trøstede mig selv med at jeg nu kunne opnå graviditet naturligt, og jeg var slet ikke i tvivl om at colon terapi var vejen frem! Efter knap 2 mdr og en normal cyklus siden sidste abort og sammenlagt 11 behandlinger var jeg gravid igen – og vi venter os nu vores højtønskede drømmebaby, en lille pige, her til november ❤️
Jeg vil til hver en tid give mine varmeste anbefalinger til Maiken og colon terapi! Jeg og min kæreste er slet ikke i tvivl om at det er det der har gjort forskellen for os… Så Maiken, jeg kan slet ikke takke dig nok – du er en ener, og jeg vil altid være dig evigt taknemlig! ❤️

 
 

Vis flere 
 

barnløshed

Patient Historie

STINE

Hej :) 
Jeg vil lige dele min historie og erfaring med Colon terapi med jer. Jeg har hele mit liv haft problemer med fordøjelsen. ( fik feberkrampe som 2 årig og derfor en frygtelig masse medicin) Jeg har hormonforstyrrelsen PCOS og har altid fået at vide, at jeg skulle have hjælp til at blive gravid. Jeg har været igennem 3 fertilitetsbehandlinger og alle 3 mislykkedes.

Efter at min krop gik helt "bananas" efter alle de hormonpiller og indsprøjtninger havde jeg taget på og fik derfor at vide, at de kun ville hjælpe igen hvis jeg tabte mig. Jeg hørte så om Colon Terapi og tog kontakt til Maiken i Esbjerg. Efter 2 behandlinger kom min menstruation og efter ca 5 behandlinger var det lykkes at blive naturlig gravid. Det var som om at der slet ikke har været den plads og "atmosfære" omkring livmoderen før, som der burde.

Min kæreste og jeg venter en sund lille dreng til Januar 💙 Så hermed min varmeste anbefaling af Colon terapi og ikke mindst Maiken for hendes professionalisme og fantastiske væsen. TAK for din viden og hjælp kærlig hilsen stine ❤️