Behandling med Colon Hydro Terapi

Colonhydroterapi (også kaldet CHT) renser kroppen for affaldsstoffer og andre kemikalier, så du slipper for gener som træthed, forstoppelse, hovedpine og anden irritation.

CHT er en grundigere form for tarmskylning. Under en tarmskylning renses din tyktarm, for alt fra affaldsstoffer og gamle madrester til tilsætningsstoffer fra fødevarer, rester fra medicin og meget mere, som man under normale omstændigheder ikke skænker en tanke i forhold til ophobning i kroppen. Når disse uønskede elementer skylles ud, genoprettes den naturlige balance mellem tarmbakterie og kroppen.

Colonhydroterapi afgifter kroppen, og det giver en lang række fordele, når de fremmede giftstoffer først er skyllet ud af systemet. CHT kan afhjælpe en lang vifte af gener, der blandt andet tæller: generel træthed, koncentrationsbesvær, hovedpine og migræne, astma, oppustethed,  samt forskellige hudsygdomme.

Du opnår med andre ord øget velvære af en tarmskylning.

Hvordan foregår Colonhydroterapi?

Når du skal have en CHT behandling, vil den blive udført i et behageligt miljø, hvor du kan slappe af. Som patient vil du være liggende under hele processen og have et tæppe på, samt en pude du kan lægge dig til rette med.

I det hele taget gøres der meget for at skabe en behagelig oplevelse, da proceduren kan give anledning til nervøsitet eller føles grænseoverskridende. Af samme årsag vil du blive ført nøje gennem de enkelte trin med dialog i øjenhøjde i en helt uformel og afslappet atmosfære, hvor tillid og tryghed er nøgleord.

Under hele forløbet vil der være en sygeplejerske til stede, som på en professionel måde styrer forløbet. Hun vil både kontrollere maskinen og give din mave en let massage for at trygge på nogle af mavens nøglepunkter. Det giver en mere effektiv behandling, mens det almindelige, tempererede og filtrerede vand renser dit system. Ved Colonhydroterapi er der både skift i temperatur og tryk, mens disse akutryk finder sted. Det giver en anden oplevelse en ved traditionel tarmskylning, hvor det er tyktarmen, der skyldes.

Hvad sker der efter behandlingen?

Livsstilstendenser gør, at vi sjældent får de nødvendige næringsstoffer, og derfor vil du efter behandlingen modtage en vejledning om kosttilskud og dets gode effekt på kroppen. Du vil også kunne forvente at høre mere om, hvordan du undgår stress og bekymringer, da det ligeledes har en stor effekt på tarmens funktionsdygtighed.

Du vil herefter kunne fortsætte med dine daglige gøremål, men vil kunne gøre dette med en lettet fornemmelse i kroppen.

Kontakt mig  på info@colonklinik.dk  for yderligere spørgsmål og hør hvordan jeg kan hjælpe dig med at genoprette  balance i tarmen