Balance i Tarmens bakterie booster dit vægttab

DET OVERSETE livsvigtige fordojelses organ – Tarmen samt erfaringer med  tarmens  indflydelse på udvikling af visse fysiske og psykiske sygdomme, herunder bl.a. alzhimers, depression, ryg og lænde smerter, hovedpine, oppustethed, forstoppelse, fertilitets problemer samt fedme og overvægt. m.f.

Denne viden er måske helt ny for nogle hvor den for andre har været kendt i adskillige år. Men på trods af at forskningen viser at tarmen har en kæmpe indflydelse på vores psyke og helbred er denne viden stadig fuldstændig ukendt for en stor del af befolkningen i Danmark.

Efter at ha arbejdet snart 8 år inden for holismen som behandler og terapeut ønsker jeg at udbrede min viden med dele den med  resten af den danske befolkning fordi jeg mener at folk har krav på at få retfærdig oplysning omkring deres sundhed samt hvilke faktorer der har indflydelse på dette, samt hvorledes kroppen med enkelte værktøjer er i stand til at helbrede sig selv. Ud fra vores erfaringer viser det sig at man ved at fjerne belægninger og tømme evt divertikler (udposninger) kan fremme sundhed og forebygge sygdom samt vægtproblemer.  Denne artikel er skrevet ud fra mine erfaringer som sygeplejerske og colon terapi behandler og tager udgangspunkt i både eksisterende evidensbaseret viden men også mine erfaringer med denne terapiform gennem de sidste 8 år.

Der er dele af artiklens emne områder der ikke er videnskabeligt bevist men udelukkende bygger på undertegnedes 8 års erfaringer med forskellige tarm relaterede gener herunder bl.a. overvæg.

Årsagen til at flere og flere bliver overvægtige peger forsknings mæssigt mere og mere i retning af bakteriesammensætningen i vores tarm som af flere årsager kan blive usund herunder påvirkes tarmfloraen af bla. Forstoppelse, psykiske faktorer visse fødevarer, dna, motion, væske indtag, medicin herunder bla. Penicillin. Som ikke kun fjerner bakterier men ligeledes også fjerner alle vores gode helbreds fremmende bakterier hvorved det er vigtigt med tilførsel af nye probiotiske bakterier for opretholdelse af sundhed og forebyggelse af sygdom. Vores bakterier i tarmene har stor betydning for vores helbred men i denne artikel vil jeg komme med min opfattelse af årsagen til overvægt, samt hvorledes jeg med colon hydro terapi har hjulpet rigtig mange mennesker med overvægt til at tabe sig i vægt og opnå fysisk og psykisk velvære og sundhed.

Så denne artikel vil i høj grad dreje sig om tarmens indflydelse på fedme /overvægt, samt hvorledes det viser sig at man med colon hydro terapi kan fjerne belægninger, tømme (divertikler) og afgifte mavehjernen (n. vagus) , således at de øvrige organer  sørge for at bl.a. bugspytkirtlen kan danne vores vigtige fordøjelses enzymer (lipase og amylase) samt at bugspytkirtlen kan fungerer frit uden  ophobede afføring og el divertikler trykker og forhindre en normal funktion. Derudover viser min erfaring at ophobede affald / skjult forstoppelse kan have indflydelse på bl.a. både Type 2 diabetes , ophobning af dårlige sygdomsfremkaldende tarmbakterier, Smerter , PCO,  Fertilitets problemer , oppustethed,  galdesten,  problemer med afgiftning og hermed ophobning af skadelige parasitter , vira, candida svampe og  giftstoffer i kroppen (utæt tarm). Dette er blot nogle af de faktorer min erfaringer viser mig muligvis kan ha indflydelse på overvægt og fedme.
Hvis tarmen er fyldt med gamle belægninger (ligesom tandsten på vores tænder) og der er overflod af dårlige sygdomsfremkaldende tarm bakterier og udposninger vil slimhinden ikke blot svækkes ,som tandkodet kan svækkes ved paradentose. Nej Ved en utæt tarm kan affaldsstoffer teoretisk set så ikke sive fra tarmen over I blod –  muskler – led og bindevæv ?? og kan dette give systemiske autoimmune reaktioner  I kroppen? Det viser min erfaring at det muligvis kan Derudover viser min erfaringer at en usund tarmflora skaber både problemer med oppustethed, øget maveomfang, fordøjelses problemer, insulin resistens  samt candiditis, Candida er en svampe art som vi skal ha i tarmen idet den indgår som en naturlig del af vores immunforsvar. Men hvis den pga øget sukker indtag samt visse former for medicin og fødevarer vokser sig større så dannes der giftige rodnet (myelin net) som påvirker insulin niveauet hvilket kan give en væsentlig øget trang til sukker med bl.a. overvægt til følge.

Udover ryg/lænde smerter, sure opstød, hovedpine , hudproblemer osv osv henvender de fleste sig hos mig pga  vægtøgning, forstoppelse, diarre og oppustethed.

Oppustetheden kan gøre mave omfanget større ved bl.a. at udspile maven, hvorved maven bl.a. bliver oppustet som en ballon (ligne en gravid) .Luften dannes udfra de forrådnelses bakterier der er i tarmen hvorved en overflod af dårlige tarm bakterier kan skabe en kaskade af symptomer. Ud fra mine erfaringer viser det sig at en udspilet tarm herved kan trykke på den omkringliggende organer herunder bl.a. blindtarm, livmoder, æggestokke, lever/galdeblære, bugspytkirtel , blærer, prostata, osv som måske kan resulterer i dårlig og nedsat fordøjelse, stofskifte insulin produktion , energi omsætning og give dårlig næringsoptagelse samt  anledning til overvægt.

Nyeste forskning understøtter min teori omkring tarmbakteriernes indflydelse på både visse sygdomme men ligeledes viser forskning at vores bakterie sammensætning i tarmen har betydning for udvikling af overvægt og fedme. Der forskes og afprøves endda en helt ny behandlings metode indenfor det etablerede sundheds system pt omkring fæces (afførings) transplantation  hvorved man transplanterer tarmbakterier fra en normal vægtig over i en overvægtig osv osv. Men her kan jeg ikke lade være med at tænke på hvor stor effektet ville være hvis man også sørgede for at få fjernet belægninger og tømt udposninger i tarmene først hvorved årsagen til problemerne fjernes? Kunne det tænkes at et sådan projekt vil kunne fremvise banebrydende resultater inden for fremtidig behandling af overvægt? Nogle forskere mener sågar at tarmbakterier bliver fremtidens medicin på grund af deres gunstige virkning på tarmen og herunder en lang række livsvigtige processer i kroppen. Desuden viser  nyeste forskning også at vores tarmflora (bakterie sammensætning ) i tarmen har stor indflydelse på vores psyke som følge af en nerve kaldet nervus vagus (vagus nerven) som slynger sig gennem kroppen fra tarmen op til hjernen hvorved den påvirker og udveksler vigtig informationer til hjernen ud fra tarmens bakterie sammensætning. Mave/ Tarm kaldes også for (mavehjernen). Mavehjernen producerer bl.a 95% af vores signalstof (neuro transmitter) kaldet  serotonin også kendt som vores lykkestof. Ligesom hele 85% af vores immunforsvar udgøres af de gode helbreds fremmende bakterier i vores tarme.

Min erfaring viser at 7-10 vha colon hydro tarapi oplever en væsentlig bedring af deres psykiske velbefindende , endviderer oplever en stor del ligeledes en øget motivation samt nedsat appetit hvilket efter min overbevisning også kan ha indflydelse  på udvikling af overvægt, hvis man har nedsat el mangelfuld serotonin produktion fra tarmen da et deprimeret menneske har sværere ved at motiverer sig selv til at spise sundt og dyrke motion hvilket nedsætter tarm bevægelserne som kan give forstoppelse. Desuden oplever en del at blive gravide trods fertilitets problemer hvilket ku tyde på at gammelt afføring har trykket på æggestokke og livmoder og forhindret normal uvulution (æggeløsning) og skubbet livmoderen. Ved afføring ophobet nederst i tarmen vil man have øget mave omfang nederst og oppustethed i den øverste del af maven hvilket får maven til at synes meget større end den er udover at der er overflod af dårlige forrådnelses bakterier i tarmen vil disse sygdoms fremkaldende bakterier nedsætte vores forbrænding og påvirke vores blodsukker.

Vi danner vores energi ved hjælp af kosten, fordøjelsen og vores tarmfunktion. Hvis en af delene fejler noget, har vi svært ved at fungere – og her ligger også årsagen til langt de fleste sygdomme bl.a overvægt.

Vi ved at motion – væskeindtag og kost også har stor indflydelse på overvægt MEN hvis motoren hvor det hele omdannes ikke fungerer som den skal opstår der forskellige problemer med vores fordøjelse (man kan heller ikke fylde benzin på en motor der ikke fungerer uden det gir problemer således hænger det også sammen med vores kost.  Vi mener at rå grønsager og for mange fibre i en forstoppet tarm kan give anledning til flere gener idet vi ikke mener man kan fylde (god benzin) på en motor der ikke fungerer men at en ren tarm både renser sig selv men også optager vores nærings stoffer meget bedre samt danner vigtige vitaminer og signal stoffer mere optimalt.

Udover kostens indflydelse er det ligeledes vigtigt med tilførsel af probiotiske bakterier som medvirker til genoprettelse af en normal sund tarmflora som har afgørende betydning for din sundhed ligesom undersøgelser har vist at probiotiske bakterier ligeledes kan medvirke til vægttab og stabilisering af blodsukker

Probiotika indtages og optages efter min erfaring bedst i pulver form. Colonklinikken anbefaler probiotika fra NDS engholm gruppen da det efter vores overbevisning og erfaringer er det der virker bedst og har bedst resultater i de test man har foredraget.

 

Ved hjælp af colon hydro terapi samt daglig tilførsel af probiotiske bakterier vil man kunne opretholde en sund og helbredsfremmende tarmflora og herved minimere ricici for bl.a overvægt.
SÅ ligesom du børster dine tãnder hver dag for at undgå huller – paradentose og tandsten er det efter min overbevisning og erfaring har vores tarm og tarmbakterier ikke blot en afgørende betydning for udvikling af mange sygdomme men ligeledes har er det nu også videnskabeligt bevist at tarmen og vores bakterie sammensætning har en stor indflydelse på udvikling af fedme og overvægt.

LINKS :https://videnskab.dk/krop-sundhed/noeglen-til-varigt-vaegttab-kan-ligge-i-dine-tarme