MUSKEL / LED SMERTER

Ryg/lænd og muskel smerter

jeg har stor erfaring med smerte påvirkede klienter, der henvender sig grundet både kronisk og akutte smerter, om tydeligvis skyldes ophobede affald som trykke både på omkringliggend organer- muskler- led og nerver i ryggen, som bl.a. kan give ryg / lænde smerter samt smerter i ben og hofter.  Gammelt affald i tarmen samt evt udposninger (divertikler) på tarmen, kan rumme en stor mængde gammelt affald, som udover at ku  gøre tarmen utæt (leagy gut) ligeledes kan sidde og trygge forskelige steder og give anledning til bl.a ovenstående samt smerter, diarre, forstoppelse, hovedoine, eksem, fetilitets problemer (ved tryk på æggestokke og livmoder) m.f.

Flere og flere forskningsresultater viser ligeledes at forskellige sygdomme sammen med kroniske smerter i muskler og led, bl.a. fibromyalgi og gigt, sammen med kronisk betændelse (inflammation) tyder på kan skyldes ubalancer i tarmens bakterier. som ofte ikke kan dannes i en tarm fyldt med belægninger og gammelt affald, som udvikles med årrene i alle mennesker ligesom vi også danner tandsten på tænderne. Smerter kan hænge sammen med dysbiose ( ophobning af dårlige bakterier og svampe som ofte er en følge af penicillin, morfin, m.f. som kan gøre slimhinden i tarmen utæt (leagy gut) hvorved affaldsstofferne siver ud i blod- muskler- og led og kan give bl.a. smerter.

Vores erfaringer viser, at flere med udposninger på tarmene og utætte tarme (leaky gut) enten har diagnosen fibromyalgi eller har smerter i muskler og led, som man ikke kender årsagen til, og at når disse mennesker får fjernet gamle belægninger og ophobet afføring fra tarmen reduceres smerterne i mange tilfælde helt eller delvist.

Læs mere her:

https://www.gigtforeningen.dk/nyheder/2016/1-halvaar/faerre-rygsmerter-med-bedre-tarmflora/?utm_source=Globase&utm_medium=email&utm_campaign=160413nb

læs mere på facebook: Holistic healthcare og colonklinikken esbjerg